Wie zijn 'wij van Stimuflor'?

Een natuurlijk gezonde tuin voor iedereen

Wij zijn natuurliefhebbers met een groene missie. We willen de weerbaarheid van planten vergroten met ingrediënten uit de natuur zelf! Zodat jij een groene plek hebt waar het voor jou, maar ook voor nuttige insecten, bijen, hommels, vlinders en huis- en tuindieren goed toeven is. Een tuin waarbij eventuele plantenproblemen niet met chemie worden bestreden, maar waar de planten zelf weerbaar zijn. Want een gezonde, vitale plant groeit en bloeit goed en kan tegen een stootje.

Onze producten kunnen zowel in de moestuin als siertuin worden gebruikt. En ook hoveniers kunnen met onze producten in jouw tuin werken. Na oplevering van je tuin kun je er dan zelf verder mee aan de slag.

Onze aanpak is ontwikkeld voor de professionele land- en tuinbouw en heeft inmiddels al jarenlang bewezen effecten. Nu kunnen we met Stimuflor ook particulieren zoals jij én hoveniers helpen die op een natuurlijke manier willen werken aan een mooie tuin met sterke planten.

Stimumix

Met het handige alles-in-1 product Stimumix kun je alle planten in jouw siertuin of moestuin bemesten en versterken. De plantextracten en sporenelementen (Cu, Fe, Mn, B, Zn, Mo, Si) in Stimumix versterken de plant van binnenuit, en zorgen er ook nog eens voor dat zonnestralen dieper in het blad kunnen doordringen (diffuus licht). De plant maakt dan meer suikers aan voor de aanleg van bloemen en vruchten.

Meer informatie

Synsecta

Net als Stimumix maakt de bladmeststof Synsecta (met stikstof en verrijkt met kruiden) planten weerbaar. Een gezonde, vitale en goed groeiende plant geeft minder stress signalen af, waardoor plaaginsecten minder aangetrokken worden tot de plant.

Meer informatie
Scrollen