Wie zijn 'wij van Stimuflor'?

Wij zijn een jong bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en verkoop van producten op natuurlijke basis die planten happy maken. Onze aanpak is eerst ontwikkeld voor de professionele land- en tuinbouw bij PlantoSys, maar wij merkten dat er ook voor de Nederlandse tuinen en bij hoveniers vraag is naar producten die zonder chemie plantenproblemen verhelpen. Daarom ben ik, de dochter van de oprichter van PlantoSys, een dochter-bedrijf begonnen: Stimuflor! 

Afbeelding

Doel & visie

Wij willen dat een nieuwe aanpak, ontwikkeld voor de professionele sector, ook beschikbaar is voor jou en je hovenier. Zodat iedereen kan genieten van een natuurlijk gezonde tuin. 

Om planten happy te maken, zorgen we dat de plant zichzelf sterker maakt. Wij willen voor iedereen een natuurlijk gezonde tuin, dus zonder chemie, want dat is beter voor mens én omgeving. We willen insecten behouden en je planten op natuurlijke wijze zichzelf beter laten beschermen tegen aantastingen. 

Stimumix

Ons eerste product Stimumix maakt de plant weerbaarder tegen schimmels en bacteriën.  Het laat de plant zijn eigen aspirientje maken. Door het gebruik van salicylzuur gewonnen uit wilgenschorsextract en andere sporenelementen maakt de plant sneller en meer afweereiwitten. Zo kan de plant zichzelf beschermen en de groei van schimmels en/of bacteriën stoppen.

Meer informatie
Scrollen