Wie zijn 'wij van Stimuflor'?

Wij zijn een jong bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en verkoop van tuinproducten op natuurlijke basis. Onze aanpak is eerst ontwikkeld voor de professionele land- en tuinbouw, maar wij kregen ook van particulieren en hoveniers steeds meer vraag naar producten die zonder chemie plantenproblemen verhelpen.

Afbeelding

Doel & visie

Wij willen voor iedereen een natuurlijk gezonde tuin. Een groene plek waar het voor jou, maar ook voor bijen, hommels en vlinders en huis- en tuindieren goed toeven is. Een tuin waarbij eventuele plantenproblemen niet met chemie worden bestreden, maar waar planten weerbaar zijn tegen aantastingen en plaaginsecten.

Onze producten kunnen worden gebruikt in de moestuin, maar ook in de siertuin. Ook hoveniers kunnen met onze producten in jouw tuin werken. Na oplevering kun je er zelf verder mee aan de slag. 

Stimumix

Stimumix maakt de plant weerbaarder tegen schimmels en bacteriën. Het laat de plant zijn eigen ‘griepprik’ maken. Door het gebruik van salicylzuur, gewonnen uit wilgenschorsextract, en andere sporenelementen maakt de plant sneller en meer afweereiwitten. Zo kan de plant zichzelf beschermen en de groei van schimmels en/of bacteriën stoppen.

Meer informatie

Synsecta

Synsecta maakt planten sterker tegen plaaginsecten en mijten. De kruiden in Synsecta maken planten onaantrekkelijk voor insecten die steken, vreten en zuigen. Door Synsecta toe te passen is er minder bladschade door plaaginsecten, meer fotosynthese, dus meer blad en bloemen.

Meer informatie
Scrollen